Bitcoin vil skifte fra raketskib til cruiseliner, siger makroinvestering Guru Raoul Pal

Real Vision CEO og tidligere Goldman Sachs manager Raoul Pal forklarer, hvorfor han har flyttet mere end halvdelen af ​​sin portefølje til Bitcoin.

I et nyt interview med The Breakdown podcast-vært Nathaniel Whittemore siger Pal, at han mener, at Bitcoin nu er det øverste reserveaktiver på jorden på trods af dets høje volatilitetsniveauer.

”Jeg er nu lige overbevist om, at [Bitcoin] er verdens største reserveaktiv. Ja, vi har for meget volatilitet til det lige nu, men jeg kan ikke fejl. Det fungerer ikke for en hel masse ting, eller det kan, men det er sandsynligvis ikke godt nok, og måske er det ikke dets rolle. Men som grundsten for alt? Det har en blodig god chance. Jeg kan ikke se noget, der kommer i horisonten, eller som allerede findes, og som har en chance. “

For så vidt angår værdiansættelsesaktiver, siger Pal en samtale med MicroStrategys administrerende direktør Michael Saylor åbnede øjnene for, hvorfor Bitcoin er bedre end guld.

”Hvis man ser på udbuddet af guld, er det 2% om året, så devaluerer guld med 2% om året, fordi efterspørgslen ikke opvejer udbuddet … og hvis man forener, at det dybest set er inflationen, så hvis du sammensætter det, mister du faktisk købekraft.

Jeg kiggede på alt i forhold til de fire øverste centralbankbalancer med hensyn til vækstrater.

Guld klarede sig godt. Det underpresterede 50% balance. Det eneste aktiv i verden, der faktisk overgik G4-balancen, er Bitcoin. Det er den eneste. ”

Pal siger, at han mener, at Bitcoin er i de tidlige stadier af et nyt bull run, og i sidste ende mener han, at prisen på en BTC kan nå $ 1.000.000. Han siger, at Bitcoins volatilitet til sidst vil falme, når dens markedsværdi vokser, og institutioner finder lovligt kompatible måder at komme ind i rummet på.

”Bitcoin var unik. Det startede som en grundbrønd. Det kom fra enkeltpersoner. Intet andet er kommet denne vej. Og vi er nu nødt til at komme ind på institutionerne. Institutionerne holder øje med prisen, men medmindre det er et behageligt aktiv for dem – dvs. de kan gemme det, kan de værdsætte det, de kan sætte det på deres konti – de vil ikke gøre noget …

Men det er selve aktivets faktiske markedsværdi, der ender med at køre dem, ikke præstationen. For glem ikke, vi har set det med hedgefondbranchen og alt andet, jo mere disse fyre bunker ind, over tid dæmpes volatiliteten, fordi der er meget flere større købere og sælgere, og i sidste ende ændres prisstrukturen i hele branchen . Hvilket er fint. Bitcoin vil ændre sig fra at være et raketskib til en cruiseliner. Og det skal ske. Men ikke endnu. Det vil vi gerne gøre til en højere pris. ”

På spørgsmålet om, hvad der skulle til for at få ham til at sænke sin „uansvarlige lange“ position i Bitcoin, pegede Pal på stigningen i nye markeder som det eneste, der kunne ændre hans mening.

”Hvis dollaren falder, kan det være nye markeder. Det er det eneste, jeg kunne se, der kunne konkurrere om min kapital til Bitcoin over en treårsperiode. ”