JP Morgan: Bitcoin voi nousta 10 kertaa, kun se kilpailee kullalla institutionaalisille sijoittajille

Institutionaaliset sijoittajat ovat viime aikoina kääntyneet enemmän Immediate Edge kuin kultaan. JPM-analyytikoiden mukaan tämä voi johtaa BTC: n 10-kertaiseen nousuun.

JPMorgan-raportissa ehdotettiin, että jotkut sijoittajat, kuten perhetoimistot, ovat jakaneet viime kuukausina enemmän varoja Bitcoiniin kuin kultaan. Jättiläisen monikansallisen sijoituspankin analyytikot totesivat myös, että näiden kahden omaisuuden vertailu voisi ajaa BTC: n valtavaa hinnankorotusta.

Bitcoinin vaikuttava kehitys myöhään

Viimeisimmässä Bitcoinin hintaa ja perustekijöitä tutkivassa artikkelissa JPMorgan-analyytikot luetelivat useita syitä, miksi ensisijainen kryptovaluutta on noussut nousuun viimeisen kuukauden aikana ja herättänyt samalla vakavaa huomiota itseensä.

Näitä ovat suuryritykset, jotka ostavat huomattavia määriä BTC: tä, PayPal, jonka avulla asiakkaat voivat ostaa ja myydä useita digitaalisia hyödykkeitä, ja Grayscale’s Bitcoin Trustin valtava kasvu.

Kuten CryptoPotato raportoi, johtava digitaalisen omaisuudenhoitaja, Grayscale Investments, on rekisteröinyt peräkkäiset parhaat vuosineljännekset. JPMorganin mukaan „Harmaasävyisen Bitcoin Trustin nousu viittaa siihen, että Bitcoinin kysyntää ohjaavat paitsi yksityissijoittajien nuoremmat kohortit eli vuosituhannet, myös institutionaaliset sijoittajat, kuten perhetoimistot ja varainhoitajat.“

„Nämä institutionaaliset sijoittajat näyttävät olevan Harmaasävyisen Bitcoin Trustin suurimmat sijoittajat, mikä heijastaa ehkä heidän halukkuuttaan sijoittaa Bitcoiniin rahastomuodossa.“

Institutionaaliset sijoittajat kääntyvät BTC: n sijasta kultaan?

Paperissa korostettiin, että „mikä tekee harmaasävyisen Bitcoin Trustin lokakuun virtausreitistä vieläkin vaikuttavamman, on sen kontrasti kultaisten ETF: ien vastaavalla virtausreitillä, joka kokenut vaatimattomia ulosvirtauksia lokakuun puolivälistä lähtien.“

Analyytikot uskovat, että tämä kontrasti tukee kertomusta siitä, että jotkut sijoittajat, jotka olivat aiemmin jakaneet varoja kultaisiin ETF-rahastoihin, kuten perhetoimistoihin, ovat perustaneet Bitcoinin vaihtoehtona jalometallille.

Tämä voi johtaa huomattavaan hintojen nousuun ensisijaiselle krypto-valuutalle. Jos omaisuus kilpailee edelleen kullan kanssa „vaihtoehtoisena valuuttana“, sen markkina-arvon „pitäisi nousta täältä kymmenen kertaa vastaamaan yksityisen sektorin kullan kokonaisia sijoituksia ETF: ien tai palkkojen ja kolikoiden kautta“.

Mielenkiintoista on, että suosittu televisio-isäntä Max Keizer ennusti äskettäin samanlaisen skenaarion, jossa BTC seuraa ja lopulta ylittää kullan. Hänen hintaennuste oli kuitenkin huomattavasti optimistisempi, koska hän näki 40x-80x-nousun Bitcoinille.

Any Queries? Ask us a question at +0000000000